Scena

The A! snimali novi spot snimali i na Rastokama

The A! ima novi singl pod imenom “Divan sunčan dan” kojim bend najavljuje radno ljeto, a uz hrvatsku verziju svojim slušateljima će, kao i do sada, predstaviti i englesku verziju pjesme pod imenom “Good day”.

Podsjetimo, zagrebački bend The A! je početkom godine izdao svoj engleski album “Made Of Questions” u SAD-u te aktivno surađuje sa menadžerom i promotorom Stevenom Machatom, no unatoč inozemnim angažmanima dečki su aktivni i na domaćem planu te uskoro planiraju izdati i hrvatsko izdanje albuma pod nazivom “Stereo”.

Singl “Divan sunčan dan” su izdali za Aquarius records, a za pjesmu kažu da je “tipično ljetna” i da je “nastala jednog lijepog dana kojeg su željeli podijeliti sa prijateljima”.

Dok su dosadašnja izdanja benda naglašavala bendovski zvuk soul, funk, pop i blues usmjerenja, ovaj singl je minimalistički akustični uradak kojim su pokazali raznolikost svog glazbenog izričaja.

Bend je snimio i video uradak za singl, a za lokacije su odabrali prirodne ljepote diljem Hrvatske uključujući: otok Drvenik Mali, Rastoke te scene sa svoga putovanja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close