VijestiDruštvene mrežeTech

4 savjeta profesionalca za više Instagram followera

James Shamsi savjetuje kako u 4 jednostavna koraka postati još popularniji na Instagramu


James Shamsi (22) poznati je guru za marketing. Ako želite povećati broj fanova na društvenim mrežama, Shamsi je čovjek kojem se trebate obratiti. Surađivao je s mnogim poznatim tvrtkama, a zaslužan je i za dodatak Chromeu koji blokira sav sadržaj povezan s nametljivim Kardashiankama.

Odlučio je djelić svoje mudrosti podijeliti s nama te je otkrio kako povećati broj followera na popularnom Instagramu.

Pišite o sebi

“Bilo da komentirate tuđe fotografije na Instagramu ili pišete o sebi, istaknite osobne detalje. Ako napišete svoje godine, odakle ste, što radite…sve su to sitnice koje će ljudi cijeniti i to će vam donijeti više followera.”

Budite uporni

“Neki od nas objavljuju fotografije na Instagramu samo kada mislimo da imamo dobru fotografiju ili jednostavno kada smo raspoloženi za biranje filteru itd. No, ja sam odmah napisao koliko fotografija dnevno objavljujem i držim se toga. To mi je donijelo dodatne followere. To gradi povjerenje između vas i vaših fanova.”

Koristite dodatne alate

“Instagress je alat koji automatski komentira i slijedi korisnike prema određenom algoritmu. Iako vam možda zvuči da ovaj alat može napraviti kaos na vašem profilu, zapravo radi jako dobro ako se potrudite namjestiti postavke kako to vama najbolje odgovara.”

Eksperimentirajte

“Ne postoji čarobni štapić koji vam možete pomoći oko vaše baze fanova. Testirajte različite strategije i odaberite onu koja vam najviše odgovara. Važno je biti uporan i ne odustati ako ne vidite promjene odmah.”Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: express.hr | Foto: macworld.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close