Vijesti

Karte HŽ-a snižene i do 75 posto

HŽ putnički prijevoz odlučio je od 1. ožujka do 30. travnja 2016. godine sniziti cijene karata od 50 do 75 posto.


Imamo odličnu vijest za studente koji kući putuju vlakom! Hrvatske su željeznice od 1. ožujka do 30. travnja 2016. godine odlučile sniziti cijene karata. Popusti su od 50 posto pa sve do čak 75 posto.

Tako ćete jednosmjernu kartu od Zagreba do Splita uz 50 posto popusta platiti 98,50 kuna, a od Zagreba do Rijeke 55,60 kuna. Popust od 75 posto odnosi se na putovanja petkom i nedjeljom te ćete tim danima jednosmjernu kartu od Zagreba do Splita platiti 49,30 kuna, a jednosmjernu kartu od Zagreba do Rijeke samo 27,80 kuna.

Na relaciji Zagreb – Split moguće je putovati u vagonima s ležajevima te je moguće prevoziti automobil ili motocikl. Za prijevoz u vagonu s ležajevima morat ćete nadoplatiti 77 kuna, a ako ćete prevoziti automobil 101 kunu, dok ćete za motocikl u jednom smjeru platiti 51 kunu.

Sve ostale informacije o cijeloj akciji, rasporedu vlakova te o tome gdje se mora utovariti automobil/motocikl koji želite prevoziti vlakom, možete pronaći na mrežnim stranicama HŽ putničkog prijevoza.

 

Izvor: http://studentski.hr/vijesti/hrvatska/hz-snizava-cijene-karata-do-75-posto | Foto: http://zeljeznice.net/portal/

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close