VijestiDomTech

3 pravila koja morate znati prije nego djetetu kupite mobitel

Želi li i vaše dijete mobitel? Odluka o kupnji mobitela djetetu treba se pažljivo razmotriti, a pri donošenju te odluke pomoći će vam iduća 3 pravila koja morate znati prije nego djetetu kupite mobitel


1. Govori li vam dijete da svi drugi imaju mobitel, pitajte roditelje djetetova prijatelja jesu li zaista svojoj djeci kupili mobitel. Može biti da ih tek dvoje, troje ima mobitel, a u dječjem svijetu to može značiti svi.

2. Zapitajte se je li vaš dijete dovoljno odgovorno da posjeduje mobitel? Ako često gubi stvari ili ih stavlja na pogrešno mjesto, velike su šanse da će jednako postupati i s mobitelom.

3. Smatrate li da bi mobitel zaista bio od pomoći vašem djetetu, ali biste radije da prvo koristi jednostavniju napravu, radije mu kupite “običan” mobitel, a ne popularan “pametni” telefon.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: popsugar-assets.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close