Lifestyle

3 pravila bontona koja kršimo češće nego što bismo trebali

S vremena na vrijeme svatko prekrši poneko pravilo lijepog ponašanja, što je sasvim normalno. No, ova tri pravila bontona puno češće kršimo nego što bismo zapravo trebali. Provjerite u članku koji su to točno najčešći načini kršenja pravila lijepog ponašanja, piše zadovoljna.dnevnik.hr


1. Nepristojnost

Biti pristojan prema drugima u svakoj situaciji najvažnije je pravo bontona koje možete slijediti. Pristojnost se veže uz sve osobe koje susretne.
Dakle budite pristojni prema svima, od susjeda, šefa i kolega pa do blagajnice u trgovini. Nepristojnost ili pak otresitost, bahatost i bezobraznost zapravo pokazuju jednu vrlo lošu stranu vašeg karaktera.

2. Kašnjenje

Ovo je pravilo koje se svakako prečesto krši. Ako ste jedna od onih osoba koja vječito kasni baš svaki put to pokazuje vaše nepoštovanje prema drugim ljudima i njihovom vremenu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close