Lifestyle

3. Pink Day – međunarodni festival ružičastih vina

Muzej Mimara i ove će godine okupiti najbolje proizvođače ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva, koji će 7. ožujka u sklopu festivalske manifestacije Pink Day prezentirati svoje odabrane kapljice nježnog rosea.


U Muzeju Mimara 7. ožujka održat će se 3. Pink Day – međunarodni festival ružičastih vina, koji organizira Udruga WOW – Women on Wine. Festival će na jednom mjestu okupiti više od šezdeset najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca iz Hrvatske i inozemstva te pružiti mogućnost posjetiteljima da kušaju najbolja vina odabranih proizvođača nježnih rosea.

Osim što ovaj festival prate zanimljive radionice i predavanja uglednih gostiju iz inozemstva, u sklopu manifestacije od prošle godine održava se i Festival Green in Pink s prezentacijom vrhunskih domaćih i inozemnih proizvođača maslinovih ulja, a ima i humanitarno obilježje. Zbog toga će se kao prednajava Pink Daya ove godine organizirati i Pink Week, u sklopu kojega će najbolji restorani gostima nuditi jelovnike u duhu ružičaste boje po prihvatljivim cijenama, a prikupljena sredstva donirati Fondaciji Europa Donna. Kroz kampanju „Darujmo ružičasti život”, ta zaklada potiče žene na prevenciju raka dojke, ali i prikuplja sredstva za nabavu uređaja za intraoperativno zračenje.


 

Tekst: TZ grada Zagreba

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close