Scena

2Cellos u Lisinskom 9. i 10. lipnja

S obzirom da je koncert 2Cellosa, rezerviran za 9. lipnja u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, rasprodan, novi je dodan za dan kasnije.


Luka Šulić i Stjepan Hauser ovaj put će se zagrebačkoj publici predstaviti kroz repertoar klasične glazbe uz pratnju Zagrebačkih solista.

Iako su svjetski poznati po obrada pop rock hitova, 2Cellos ipak se rado vraćaju klasičnoj glazbi koju vole još od najranijih dana. Na posljednjem albumu “Celloverse” objavili su i autorsku istoimenu pjesmu.

Oba datuma su odlična prilika da se sami uvjerite u moćnost ovog dua koji će svirati partiture poznatih skladatelja kao što su Vivaldi, Boccherini, Bach,Rachmaninov, Morricone, Zimmer i mnogi drugi.

Ulaznice se kreću od 160 do 280 kuna, ovisno o mjestu, a mogu se kupiti na blagajni dvorane ili na prodajnim mjestima Ulaznice.hr sistema (glazbena knjižara Rockmark)


Tekst: muzika.hr

Foto: Wikimedia Commons.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close