Scena

2Cellos stižu u Rovinj

Najpopularniji violončelistički dvojac današnjice 2CELLOS 24. srpnja stiže u Rovinj.


U sklopu Rovinj Jazz Festivala predstavit će premijerno pjesme s hvaljenog, aktualnog albuma “Celloverse”. Pjesme s novog albuma već su imali prilike čuti obožavatelji diljem svijeta (Amerika, Njemačka, Japan…).

U Japanu su rasprodali 13 koncerata i vidjelo ih je gotovo 35.000 obožavatelja, trenutačno su u Hong Kongu, 16. srpnja nastupaju u Singapuru, a nedavno su objavili i novi spot za autorsku pjesmu “Celloverse”. Bez obzira na svjetsku popularnost i krcat raspored, Stjepan i Luka s nestrpljenjem iščekuju kratak povratak kući i nastup pred domaćom publikom u Rovinju. Nakon toga nastavljaju s turnejom (Italija, Brazil…).

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima sustava Eventim i online putem eventim.hr . Cijena ulaznice je 260 kn. U prodaji je isključivo jedna kategorija ulaznica – za stajanje.


Tekst: index.hr

Foto: Wikimedia Commons

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close