Scena

New York Times i Sir Elton John pohvalili 2Cellos!

Uoči koncerta povodom pete obljetnice 2CELLOS 2. srpnja u Zagrebu, svakodnevno stižu sretne vijesti i novi uspjesi našeg popularnog dvojca.


U International New York Timesu objavljen je članak o fantastičnom nastupu Luke i Stjepana te uspjehu klasičnog crossover smijera u glazbi.

Luka i Stjepan su među ostalim u tekstu objasnili kako su željeli napraviti revoluciju u glazbi općenito, ne samo u klasičnoj glazbi te mlađim generacijama pokazati kako to može biti cool.

Članak je uljepšao jutro i Sir Eltonu Johnu koji je fotografiju novina objavio na svom Instagram profilu uz komentar Bravo! te kako je ponosan na 2CELLOS jer su teško radili kako bi došli do uspjeha.

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno su na europskoj turneji koja je započela u Veroni. Večeras nastupaju u Stuttgartu, u petak u Beču, a protekloga tjedna su uživali u društvu španjolskih obožavatelja. U Zagreb se vraćaju 2.srpnja kako bi na Tomislavcu proslavili jubilarnu, petu obljetnicu uspješne karijere te završili aktualnu svjetsku turneju!


 

Komentari

Komentara


Izvor: vecernji.hr | Foto: wikimedia commons

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close