Scena

2Cellos najavili svoj jedini koncert u Hrvatskoj ove godine

Koncert u Puli, koji će se održati 2. srpnja, prati novi album naziva ‘Score’ s filmskom glazbom.


Koliko smo strastveni oko glazbe, s tolikom strašću gledamo i na filmove. Zato će ovaj album biti najbolji do sada, a koncert u Puli pravi spektakl”, poručuje Luka Šulić.

Album je snimljen u Engleskoj saLondonskim simfonijskim orkestrom, izlazi u ožujku I sadrži 14 filmskih hitova. Nekoliko pjesama s neobjavljenog albuma zasvirali su na koncertu u Sydneyskoj Operi, na kojem ih je pratio Sydneyski simfonijski orkestar.

2Cellos su prošli tjedan objavili prvi singl ‘Game Of Thrones’,a spot je u manje od 7 dana pogledalo skoro 2 ,5 milijuna ljudi. Spotom, koji je u režiji Darka Drinovca, dominiraju prizori Dubrovnika koji oduzimaju dah.

Pulski koncert biti će jedini koncert u Hrvatskoj ovog popularnog dvojca za čijim će se ulaznicama potražnja proširiti izvan zemlje. Ovaj koncert je jedan u nizu koji će se održati ovoga proljeća I ljeta kada će 2Cellos nastupati u nekim od najvažnijih Arena južne Europe poput Mediolanum Foruma u Milanu, Kombank Areni u Beogradu i u Areni Stožice u Ljubljani. U slovenskoj prijestolnici će održati čak dva koncerta od kojih je jedan već rasprodan.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close