Scena

2Cellos među najseksi glazbenicima koji se bave klasičnom glazbom

Magazin BuzzFeed objavio je listu na kojoj se našao, po njihovom izboru, 21 “najseksi glazbenik koji se bavi klasičnom glazbom”, a u tom su se društvu našli i naši Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao duo 2Cellos.


Hauser se tako našao na četvrtom, a Šulić na petom mjestu. “Hauser je jedan od dvojice koji čine 2Cellose, a popularnost njihove izvedbe ‘Smooth Criminala’ dokazuje da je Hauser pravi šarmantni zločesti dečko među klasičarima”, piše BuzzFeed. Za Šulića, pak, stoji da je “totalno posvećen svom instrumentu” te da uživa približavajući klasičnu glazbu široj publici kroz obrade pop hitova.

Ostale “najseksi klasičare” s ove liste, među kojima su i Charlie Siem, Andreas Ottensamer, Diego Matheuz, Ed Lyon i David Garrett, možete vidjeti ovdje.


 

Tekst: index
Foto: Screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close