Scena

2CELLOS u Dubrovniku obradili temu iz Igre prijestolja

2CELLOS su objavili prvi singl s novog albuma, skladbu ‘Game of Thrones’, temu iz hit serijala ‘Igra prijestolja’. Pjesmu prati i upravo objavljen spot u režiji Darka Drinovca.


Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana ‘Igra prijestolja’. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2CELLOS veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom ujedno najavili i izlazak novog albuma ‘Score’, 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova snimljenih s Londonskim simfonijskim orkestrom:

Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje”, poručuju Luka i Stjepan.

Album uključuje skladbe iz poznatih filmova, primjerice: ‘My Heart Will Go On’ iz Titanica, ‘For the Love of a Princess’ iz Hrabrog srca, ‘May It Be’ iz Gospodara prstenova, ‘Now We Are Free’ iz Gladijatora, te ‘Moon River’ iz Doručak kod Tiffanyja.

 

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close