Sport

25. srpnja održat će se ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine

25. srpnja u St. Petersburgu održat će se ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. u Rusiji…


Hrvatska je u prvoj jakosnoj skupini, a zanimljivo je da bi se mogla stvoriti skupina država bivše Jugoslavije. Naime, mi smo u prvoj, BiH u drugoj, Srbija u trećoj, Crna Gora i Slovenija u četvrtoj, a Makedonija u petoj skupini. O takvoj mogućnosti za BiH medije progovorio je njihov izbornik Mehmed Baždarević.

”Zašto ne? Volio bih i u tim susretima vidjeti gdje smo. Nisam protivnik dvoboja s našim susjedima i prijateljima. S druge strane, takve bi utakmice mogle donijeti tenzije i zato mnogi priželjkuju da ne budemo u istoj skupini. No, ja sam sportaš cijeli život i govorim sa sportskog stajališta, ali i stajališta normalnih ljudi s ovih prostora, rekao je Baždarević”, a prenosi Sport.ba.

Izrazio je i svoje želje.

”Iz prve jakosne skupine ne bih volio Njemačku i Nizozemsku, a najpoželjniji su nam Hrvatska i Wales. Ali, sve mi se miješa pa bih tako volio da dovedemo neku velesilu u BiH, a s druge strane bih volio da imamo protivnike podjednake kvalitete. U svakom slučaju, uvjeren sam da se možemo plasirati na SP”, zaključio je Baždarević.


 

Tekst: gol.dnevnik

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close