Događanja

22.-24. travnja 2015. održat će se 3. vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA

U organizaciji tvrtke TNT Productions Inc, iz Sjedinjenih Američkih Država, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, od 22. do 24. travnja 2015. u Splitu održat će se treća „Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA“, na kojoj će naoružanje i vojnu opremu izlagati brojni domaći i strani proizvođači naoružanja i vojne opreme.

Izložba koja je od 2011. godine uvrštena u kalendar međunarodnih vojnih izložbi u svijetu postala je tradicionalna manifestacija koja se održava svake dvije godine u Republici Hrvatskoj. Ova je izložba od velikog značaja za hrvatsko gospodarstvo i međunarodnu afirmaciju hrvatskih proizvođača namjenske industrije koji imaju priliku za poslovne susrete s vodećim proizvođačima naoružanja i vojne opreme.

Istodobno uz predstavljanje najnovijih dostignuća vojne industrije navedena manifestacija prilika je za susrete predstavnika političkog i vojnog industrijskog establišmenta država Jugoistočne Europe. Treće po redu domaćinstvo izložbe veliko je priznanje za politiku koju provodi Vlada Republike Hrvatske, za Ministarstvo obrane i Oružane snage Republike Hrvatske i Republiku Hrvatsku u cjelini.

Ministarstvo obrane zadužuje se za suradnju s organizatorom međunarodne izložbe i konferencije. Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo poduzetništva i obrta i Ministarstvo financija – Carinska uprava zadužuju se za pružanje potpore Ministarstvu obrane.
Troškove organizacije i provedbe izložbe snosi organizator tvrtka TNT Productions Inc, iz Sjedinjenih Američkih Država.

Tekst: Defender.hr

Foto: MORH


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close