Scena

20. LIČKA VEČER u zagrebačkom restoranu GASTRO GLOBUS

Mnoge Ličanke i Ličane povijest je  raselila diljem cijele Hrvatske i inozemstva. Neki bi rekli da ih je najviše u Slavoniji, ali najveća populacija onih koji ne znaju da ih je mnogo na jednom mjestu, zapravo je hrvatska metropola – Grad Zagreb.

Kako bi se okupila populacija koju veže isto porijeklo, u nekad poznatom restoranu “Stara poštarica” davnih godina je osnovana i Udruga Ličana “Vila Velebita”. Od samih početaka rada udruge radilo se na povezivanju stanovnika današnje Ličko-senjske županije koji su se raselili diljem Hrvatske. Jedan od svakako najpoznatijih događaja je Lička večer. Prošlo je mnogo godina i upoznavanja, a sada je vrijeme za drugu “okruglu”.

20. Lička večer u Zagrebu održati će se 13. veljače 2015. godine u restoranu Gastro Globus, u ulici Avenija Dubrovnik 15 s početkom u 19.30h. Ova poznata zabava kroz svojih 19. dosadašnjih izdanja ugostila je sve popularne ličke glazbenice i glazbenike, mnoge KUD-ove i brojne uvažene goste.

Na najavljenoj Ličkoj večeri u Gastro Globusu zabavljati će Zavičajno društvo “Sinac” iz Zagreba i Tamburaški sastav “Razbijači čaša” iz Otočca. Voditelji su poznate medijske ličnosti u Hrvatskoj: Iva Šulentić (HRT, The Voice), Mirna Maras i Drago Asić.

Ulaznice i informacije o 20. Ličkoj večeri možete dobiti na broj telefona 01/3702-157 ili adresi Selska cesta 20 (Zagreb) u vremenu od 9-13h, i na 01/6554-377 ili adresi restorana Globus u Aveniji Dubrovnik.

Cijena ulaznice za 20. Ličku večer je 200,00 kuna po osobi.

lička večer

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close