Ličko-senjska županijaPolitika

18. rujna započinje Javna rasprava o izmjenama i dopunama Prostornog plana Gospića

 Za točno 8 dana, dakle 18. rujna započet će  Javna rasprava o Prijedlogu VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Gospića. Potrajati će do 2.listopada.


Javno izlaganje o prijedlogu ovih šestim po redu izmjena i dopuna gradskog Prostornog plana održati će se 22.rujna u 10 sati u Velikoj vijećnici u Budačkoj ulici. Prijedlog VI. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Gospića bit će izložen na javni uvid u predprostoru Vijećnice Grada Gospića, Budačka 55, Gospić, svakog radnog dana (osim subote i nedjelje) u vremenu od 8,00 – 14,00 sati, te na mrežnim stranicama Grada Gospića www.gospic.hr i u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Gospića mogu se izjaviti usmeno na zapisnik u tijeku javnog izlaganja ili dostaviti u pisanom obliku na adresu: Grad Gospić, Budačka 55, p.p. 46, 53000 Gospić, zaključno do 02. listopada 2017. godine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika-express | Foto: LIKACLUB.eu

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close