Scena

Na 14. Tabor Film Festivalu nastupiti će Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP i Pridjevi

Na 14. Tabor Film Festivalu, koji će održati od 7. do 10. srpnja u dvorcu Veliki Tabor kod Desinića, kao headliner će nastupiti jedan od najpopularnijih bendova u regiji Repetitor, a pridružit će im se i Naxatras, grčka psychodelic rock atrakcija kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj, najavili su u utorak organizatori.


Na festivalu će nastupiti i Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown.

Do 1. lipnja cijena ulaznice bit će 95 kuna, a nakon toga 125 kuna za sva četiri festivalska dana. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna.

Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora.

Tabor Film Festival osim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova iz cijelog svijeta i dobre glazbe, ove godine nudi i mogućnost gledanja završnih utakmica 15. Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim nogometnim zaljubljenicima, poručuju organizatori.

Uz to, posjetitelji će tijekom festivala moći pogledati četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor te se upoznati s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Hrvatskog zagorja, a organizirane su i jutarnje antistres kickboxing tjelovježbe za one koji požele aktivno započeti dan.

Organizatori najavljuju i glazbeni natječaj za bendove koji će biti otvoren početkom lipnja, a pobjednici će se moći predstaviti na festivalu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr | Foto: Tabor Film Festival facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close