Moda

11 korisnih trikova sa štapićima za uši

Predmet koji svi imamo u kući, a koji koristimo vrlo rijetko za bilo što, osim za čišćenje ušiju, zapravo se može dobro iskoristiti na puno korisnih načina.


24sata.hr donosi 11 korisnih načina na koje možete iskoristiti štapiće za uši:

Nanošenje ruža – koristite ga kad god ne možete nanijeti ruž kako želite, bilo da je ruž oštećen ili vam njegov oblik ne odgovara. Štapići za uši su idealni za to.

Skidanje viška laka za nokte na prstima – štapić je puno precizniji od blaznica i vatice i možete puno nježnije i preciznije ukloniti višak laka oko nokta.

Za veći volumen trepavica – umočite štapić za uši u puder u prahu i prijeđite kroz trepavice. To će svaku od njih razdvojiti i kad budete nanosili maskaru dobit ćete puno upečatljiviji look, s više volumena.

Za crtanje po licu – bilo da crtate sebe, dijete ili prijatelja za neku posebnu prigodu štapići za uši su idealan pomoćnik za nanošenje boje. To se posebno odnosi na nanošenje točkica, tankih linija pa čak i “blendanje” boje.

Za čišćenje tipkovnice – što može lakše prijeći između tipki od mekane pamučne glave ovih štapića i pri tom učinkovito očistiti? Gotovo ništa.

Za čišćenje dječjih nogica – s ovim štapićima moći ćete očistiti sve što se zavuče između prstića vaših mališana.

Za čišćenje ogrebotina i porezotina – s njima možete preciznije očistiti sve vrste rana i porezotina, a uz to i puno nježnije.

Za čišćenje piercinga – higijena je kod piercinga vrlo bitna, a kako bi izbjegli bilo kakve infekcija, štapići za uši su idealni za čišćenje ovih osjetljivih područja.

Za čišćenje slušalica od smartphonea – male sitne prljavštine koje se skupljaju na slušalicama najlakše ćete očistiti upravo vlažnim štapićima.

Za čišćenje otvora klime/ventilacije u autu – puno ćete ih lakše s njima očistiti nego s krpicama.

Za stavljanje umjetnih trepavica – stavite ljepilo na štapić umjesto direktno na trepavicu. Tako ćete spriječiti neuredan izgled i razmazivanje ljepila po kapcima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close