VijestiGrad Zagreb

„100% Zagorsko“ : Zagorje se nakratko seli u Zagreb

Sedma po redu manifestacija „100% Zagorsko“ i ove godine nakratko će Zagrepčane i posjetitelje odvesti u Zagorje


Grad Zagreb i ove će godine obnoviti odnose s Krapinsko-zagorskom županijom, a napravit će to organizacijom 7. manifestacije „100% Zagorsko.“ Manifestacija se organizira s ciljem promocije turističke ponude Zagorja i okolice. Proizvedeni i izloženi proizvodi rezultat su ekološkog uzgoja i dugoročne tradicije.

Gradom Zagrebom kolati će mirisi zagorskih štrukli, vina i ostalih prehrambenih namirnica karakterističnih za to podneblje. Osim prehrambenih, izlagat će se i neprehrambeni artikli proizvedeni od strane tradicijskih obrta s područja županije Krapinske-zagorske. Moći ćete se susresti s ponudom drvenih igračaka i već dobro poznatih licitarskih srca koja su ujedno i dio Reprezentativne liste UNESCO-vih proizvoda.

Manifestacija će početi u petak 16. rujna sa svečanim otvaranjem u 13 h, a okončat će subotom u večernjim satima. Mjesto zbivanja biti će Trg bana Josipa Jelačića koji će sigurno privući i mnoštvo slučajnih prolaznika.

Ako niste vi u Zagorje, Zagorje je došlo vama. Dođite i ispitajte raznovrsnu Zagorsku ponudu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: kzz.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close