Scena

100 Baltazara Šlagom zaslađuje proljeće

100 Baltazara, projekt Ante Puljiza (ex Frakcija i Indigo) i Saše Antića (TBF), predstavio je početkom prošlog ljeta prvi singl “Čudna pitanja”, a za ovo je proljeće pripremio novi sjajan singl “Šlag”. Glazbu i aranžman pjesme potpisuju Saša i Ante, koji je ujedno i autor teksta.


Šlag je pjesma o platonskoj ljubavi prema ženama. Svih 100 Baltazara dobro znaju da je uz nekoliko toplih riječi i poneku kavalirsku gestu,osmijeh na licu svake žene zagarantiran. Pozdrav ženama”, rekao je jedan od Baltazara.

Sam naziv projekta, 100 Baltazara, nastao je na metafori poznatog crtanog filma, a zamišljen je kao suradnja niza različitih glazbenika, od kojih svaki daje svoj specifičan zvuk i pečat u zvuku kojeg stvaraju.

Upravo u tom smjeru i ide snimanje, da svaki od “Baltazara” koji je uključen u projekt donese sa sobom nekoliko kapi svoje energije u “epruveti” i pretoči ih u konačnu sliku zvuka. Više o 100 Balatazara saznajte OVDJE.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close