Ličko-senjska županijaVijestiZdravlje

10 žena heroja u Brinju i dalje brinu o najranjivijoj skupini stanovništva kroz projekt Zaželi

IAKO TRAJE KORONA VIRUS

Brinu o više od 60 krajnjih korisnika na području Općine Brinje


U ovom teškom vremenu kada su od koronavirusa ugroženi zdravlje a i životi svih nas, a posebno onih najosjetljivijih i najranjivijih, naših starijih i nemoćnih, vidi se koliki je značaj organizirane pomoći u kući.

Zaposlenice projekta „Zaželi“ u Brinju , njih 10 marljivo ispunjavaju svoje obveze prema preko 60 krajnjih korisnika. Dostavljaju lijekove, namirnice, plaćaju režije, unose drva i vodu .

Anica, Anka, Katica, Jelena, Slavica, Ljubica, Mirjana, Željka, Marijana i Pavica pružaju ruke podrške na području cijele Općine Brinje i kroz umirujući razgovor te davanjem korisnih informacija krajnjim korisnicima.

Voditeljica projekta Mirjana Javor i Načelnik Fumić poduzimaju sve da se osigura pomoć svim korisnicima i zaštiti zdravlje korisnika i zaposlenica te apeliraju na sve građane da se pridržavaju preporuka zaštite i ponašanja.

Projekt „Zaželi“ – program zapošljavanja žene  u Općini Brinje financira se u potpunosti iz Europskog socijalnog fonda.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close