Ličko-senjska županijaVijestiZdravlje

10 žena heroja u Brinju i dalje brinu o najranjivijoj skupini stanovništva kroz projekt Zaželi

IAKO TRAJE KORONA VIRUS

Brinu o više od 60 krajnjih korisnika na području Općine Brinje


U ovom teškom vremenu kada su od koronavirusa ugroženi zdravlje a i životi svih nas, a posebno onih najosjetljivijih i najranjivijih, naših starijih i nemoćnih, vidi se koliki je značaj organizirane pomoći u kući.

Zaposlenice projekta „Zaželi“ u Brinju , njih 10 marljivo ispunjavaju svoje obveze prema preko 60 krajnjih korisnika. Dostavljaju lijekove, namirnice, plaćaju režije, unose drva i vodu .

Anica, Anka, Katica, Jelena, Slavica, Ljubica, Mirjana, Željka, Marijana i Pavica pružaju ruke podrške na području cijele Općine Brinje i kroz umirujući razgovor te davanjem korisnih informacija krajnjim korisnicima.

Voditeljica projekta Mirjana Javor i Načelnik Fumić poduzimaju sve da se osigura pomoć svim korisnicima i zaštiti zdravlje korisnika i zaposlenica te apeliraju na sve građane da se pridržavaju preporuka zaštite i ponašanja.

Projekt „Zaželi“ – program zapošljavanja žene  u Općini Brinje financira se u potpunosti iz Europskog socijalnog fonda.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close