Društvene mrežeTech

10. veljače You Tube kreće s prikazivanjem originalnog sadržaja

You Tube je prije nešto više od tri mjeseca predstavio novu uslugu Red, pretplatnički servis koji korisnicima omogućava pregledavanje video sadržaja bez reklama. Tada je ujedno najavljeno kako će korisnici za 10 dolara mjesečno moći gledati originalne sadržaje, kao što su filmovi, koncerti, igrane i dokumentarne serije. A 10. veljače Red konačno kreće s prikazivanjem tog ekskluzivnog sadržaja.


YouTube je za početak pripremio tri filma i jednu seriju. Pritom su igrali “na sigurno”, jer su glavni likovi u filmovima i seriji osobe koje na svojim YouTube kanalima imaju milijune pretplatnika. Tako se s nestrpljenjem očekuje serija koju je radio PewDiePie. Iza ovog nadimka se krije Šveđanin Felix Arvid Ulf Kjellberg, čiji su video zapisi pregledani preko 11 milijardi puta.

Kada su filmovi u pitanju, na YouTubeu će se prikazivati A Trip to Unicorn Island, koji prikazuje svjetsku turneju još jedne YouTube zvijezde Lily Singh, poznatije kao Superwoman. Osim toga će na programu biti znanstvenofantastična komedija Lazer Team te Dance Camp, film koji slavi život i neočekivana prijateljstva kroz ples.

Podsjetimo, YouTube Red nije dostupan u Hrvatskoj, no to ne znači kako ga nitko ovdje neće gledati. Ako ste spretni i imate volje poigrati se s VPN (virtualna privatna mreža) servisom, sva vrata biti će vam otvorena.


Tekst: net.hr

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close