Vijesti

10 tipova cimera koje možete sresti tijekom studiranja

Cimer ti može biti najbolji prijatelj, ali i najveći gnjavator. Sve ovisi o tome kakvog ćeš cimera naći u svom studentskom životu.


Portal x-ica navodi neke od tipova cimera koje možeš očekivati da ćeš sresti tijekom svog studentskog života.

Cimer opsjednut čišćenjem

Svi volimo da nam je u stanu čisto i uredno. Međutim, ako nabasaš na ovog cimera, loše ti se piše. Zaboravi ostatke hrane od jučer, prljavo suđe ili neposložene stvari. S ovim cimerom nećeš moći biti neuredan. S druge strane, barem ćeš uvijek imati urednu sobu.

Cimer koji posuđuje tvoje stvari

Ima i cimera koji misle da su tvoje stvari i njihove te da slobodno mogu posuditi tvoj omiljeni komad odjeće, nakit ili dovršiti vrećicu čipsa koja ti je ostala od jučer. Ako i ti dobiješ ovakvog cimera, oprez! Odmah ga upozori ako ne voliš posuđivati stvari kako ne bi došlo do svađe.

Sportaš

Ako te dopadne ovaj cimer, imaš sreće. Zbog čestih treninga, jutarnjih trčanja i natjecanja svog cimera sportaša nećeš ni toliko viđati. Samo ćeš u hladnjaku nalaziti proteine, zdravu hranu, a junk food možeš zaboraviti. Tvoj cimer jede isključivo proteine i zdravu hranu. No, ono najbolje tek dolazi. Preko njega najvjerojatnije možeš nabaviti i neke besplatne ulaznice za tekmu koju već dugo planiraš vidjeti.

Cimer koji stalno priređuje tulume

Ovaj cimer se zna zabavljati – faks mu je na drugom mjestu, a u dom je došao živjeti pravim studentskim životom. Ako voliš tulumarenje do ranog jutra, glasnu glazbu i hrpu ljudi – imaš sreće. Međutim, ako ti ovakvo raskalašeno ponašanje smeta ovog partimanijaka radije izbjegavaj.

Cimer koji stalno dovodi svoje društvo

Bila to prijateljica iz srednje škole, cura/dečko ili spojak koji je pokupio u izlasku, ovaj cimer ne može prestati dovoditi ljude u vaš stan ili sobu u studentskom domu. Iako nemaš ništa protiv društva, nekad bi rado bio i sam, zar ne? Upozori svog cimera da ti se ne sviđa takvo ponašanje kako bi neželjene posjete maksimalno smanjio.

Enigma zvana cimer

S ovim cimerom možeš živjeti mjesecima a da ne znaš tko je i što je. Jedan od onih koji ne otkrivaju ništa o sebi, bilo iz navike bilo da su jednostavno povučeni. Ako si i ti jedan od takvih – super. Međutim, ako si ti cimer koji voli čavrljati o svemu i svačemu uz kavu u 6 sati ujutro najbolje je da s ovim cimerom nemaš posla.

Više na x-ica

 

Foto: pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close