VijestiZdravlje

Za samo 10 minuta do savršene stražnjice

Riješite se suvišnih kalorija i suzite struk, kukove i bedra, te podignite svoju pozadinu uz ‘Tone Up’ iz sustava vježbanja ‘tridesetodnevno podizanje stražnjice’. Riječ je o intenzivnom treningu donjeg dijela tijela koji se koncentrira na butine kako bi sagorio masnoće, učvrstio trbuh, formirao noge i doveo do vitke guze


Pridružite se Aliciji Marie, jednoj od vodećih svjetskih trenerica i autorici mnogobrojnih knjiga na temu tjelovježbe, dok vas vodi kroz ovu ciljanu fizičku aktivnost. Sve što trebate je prostirka, set malih utega za vježbanje (od 2 do 7 kilograma) i stabilan stolac.

Tijekom vježbanja s Alicijom, otkrit ćete tajne formiranja donjeg dijela tijela koje uključuju serije čučnjeva, trzaja, rastezanja i zgibova. Naučit ćete pravilno disati, povećat ćete svoju vlastitu svijest o ravnoteži te ojačati tetive nogu i mišiće stražnjice.

Ovaj trening je moguće odraditi bez obzira na stupanj vještine, a težinu jednostavno određujete korištenjem različitih utega.

Donosimo vam osam vježbi koje će pokrenuti vaš potencijal za gubitak težine, a putem ćete dobiti i na fizičkoj snazi te tjelesnoj gipkosti.

Otvoreni čučanj nogu

Raširite noge, uspravite gornji dio tijela i spuštajte se u čučnjeve. Stražnjicu što više izbacite prema van, a ruke držite ispred sebe, malo ispružene, malo prekrižene.

Vježbu ponovite 15 puta.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close