DomLifestyle

10 ideja za iskorištavanje starih kutija za cipele

Osim što vas veseli kupovina svakoga novog para obuće, kutije u kojima se vaše cipele nalaze mogu biti itekako korisne u kućanstvu. Donosimo 10 ideja za iskorištavanje kutija za cipele.


1. Kutija za poklone

Obložite kutiju od cipela ukrasnim papirom, stavite poklon u nju i darujte dragu osobu.

2. Kutija za radni stol

Nakon što se kutiju obložilli papirom po želji, poredajte kutije različitih veličina na radni stol i iskoristite ih za pohranjivanje uredskoga materijala.

3. Kutija za odlaganje sitnica

Osim što možete pohraniti uredski materijal, kutije za cipele možete iskoristiti i za pohranu raznoraznih sitnica, poput božićnih ukrasa, šivaćega pribora, igračaka ili higijenskih potrepština i kozmetike.

4. Poklopac kutije kao okvir za fotografije

I poklopac kutije za cipele ima svoju ulogu. Možete ga iskoristiti kao potpuno neobičan okvir za fotografije. Ukrasite ga po želji, u njega zalijepite željenu fotografiju i objesite ili prislonite na zid.

5. Kutija kao vaza

Možete napraviti zanimljiv cvjetni aranžman, ukoliko kutiju za cipele ukrasite lijepim papirom ili je obojite zanimljivim bojama, a u nju poredate vaze sa cvijećem. Vaš će dom dobiti sasvim novu dimenziju.

6. Kutija za nakit

Kutiju izvana ukrasite kako god želite, a unutra poslažite ogrlice, narukvice, prstenje ili naušnice.

7. Poklopac kao držač naušnica

Osim što cijelu kutiju za cipele možete pretvoriti u kutiju za nakit, i poklopac može poslužiti kao izvrstan držač naušnica. Osim što će sprečavati petljanje i oštećenje naušnica, omogućit će vam savršenu preglednost kolekcije. U poklopac samo zabodite pribadače, na koje potom zakačite naušnice i imate originalan držač naušnica.

8. Kutija kao ukrasni stolić

Od kutije možete napraviti atraktivan stolić i to tako da jednu ili dvije kutije naslažete na pod, ukrasite, a na njih stavite knjige ili cvijeće.

9. Kutija kao pregrada u ladicama

U velike ladice stavite kutije, kako biste odijelili, primjerice, grudnjake, gaćice i čarape.

10. Kutija kao polica

Ukrašenu kutiju objesite na zid, a u njoj možete držati što god vam padne na pamet, od lakova za nokte i parfema, do knjiga, nakita ili cvijeća, piše Zadovoljna.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: hr.n1info.com | Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close