Moda

Odvažite se! Ove drastične promjene izgleda vrijedi isprobati

Možda u drugim područjima života pokazujemo pustolovnu crtu, ali kad je riječ o uljepšavanju, većinom igramo na sigurno. Usudite se riskirati i eksperimentirati – ugodno ćete se iznenaditi i dobro zabaviti!


1. Dramatična promjena boje kose

Ne morate nužno raditi drastične promjene poput toga da crnu kosu obojite u platinastu nijansu, ali barem jednom iskušajte nešto izrazito drukčije. Ako ste se oduvijek pitali kako bi to bilo biti plavuša ili crvenokosa, prestanite se pitati i probajte.

2. Veliko šišanje

Ako ste cijeli život imali dugu kosu, možda vam je teško skratiti je, ali najbolja stvar kod kose je što ona – raste. Ne morate je drastično skraćivati, veliku promjenu možete postići već skraćivanjem za samo nekoliko centimetara. Samo budite sigurni da ste u rukama iskusnog frizera.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close