Lifestyle

10 besmislenih svađa koje se događaju u svakoj ljubavnoj vezi

Iako se tada možda čine ozbiljnima, postoje svađe koje to zapravo baš i nisu. Nakon nekog vremena većina parova shvati koliko su te male svađe smiješne, luckaste i besmislene. Donosimo 10 smiješnih svađa koje su se barem jednom dogodile u svakoj vezi, piše Zadovoljna


1. Daljinski upravljač te mijenjanje TV programa i volumena

Brojne svađe započele su promjenom TV kanala. Ili pak s preglasnim ili pretihim gledanjem televizije. No, već idući dan rijetko tko se sjeća koji ste program gledali večer prije.

2. Gledanje serija i filmova bez partnera

Kada se dogovor da zajedno gledate određenu seriju prekrši, onda zna doći i do poprilično smiješne svađe jer je zapravo riječ o nečemu što ipak nije od toliko velike važnosti.

3. Brzinu hodanja tijekom šetnji

Šetnja i brzo hodanje dva su vrlo različita pojma, ali često jedan od partnera toga nije svjestan te takvo hodanje zna naživcirati drugog partnera, i onda zna doći do nepotrebne svađe.

4. Pojedene ostatke hrane

Pojesti ostatke omiljene hrane partnera nije nimalo dobra ideja, pogotovo ako je to napravljeno poskrivećki dok se partner nada kako će ga doma dočekati omiljeno jelo.

Više na Zadovoljna

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close