NovacIzdvojeno

1.200 KUNA MJESEČNO Otvoren natječaj za 10.400 državnih stipendija

U 2020./2012. GODINI

Mjesečni iznos obaju stipendija je 1.200 kuna, a studenti se na natječaj mogu prijaviti do 3. studenog.


Ministarstvo znanosti i obrazovanja danas je raspisalo natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za studente nižeg socio-ekonomskog statusa, kao i za 400 stipendija za posebne skupine studenata.

D-1 – redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija prve i druge razine koji su djeca osoba poginulih, umrlih i nestalih pod okolnostima iz članaka 6., 7. i 8. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata te djeca mirnodopskih vojnih i civilnih invalida rata čije je oštećenje nastalo pod okolnostima iz članaka 6., 7. i 8. istog zakona, mirnodopski vojni i civilni invalidi rata čije je oštećenje organizma nastalo pod okolnostima iz članaka 6., 7. i 8. istog zakona;

E – redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija prve i druge razine slabijega socio-ekonomskog statusa;

P – studenti s invaliditetom i studenti koji su pod skrbništvom ili su kao djeca bili pod skrbništvom ili im je priznato pravo na socijalnu uslugu smještaja ili im je kao djeci bilo priznato pravo na socijalnu uslugu smještaja na temelju propisa iz područja socijalne skrbi, koji su upisani na poslijediplomske sveučilišne studije.

Mjesečni iznos obaju stipendija je 1.200,00 kuna i isplaćivat će se u devet mjesečnih rata za razdoblje od listopada 2020. do lipnja 2021.

Studenti se na natječaj mogu prijaviti do 3. studenog, a detaljnije o natječaju možete vidjeti na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close