Ženska iskustva: Najgore priče o lošem seksu

Jozefina Šarić

Žene su opisale svoja najgora seksualna iskustva, a prenio ih je portal thoughtcatalog.com. Kako su mogle ostati anonimne, vrlo otvoreno su progovorile o toj temi. 24sata su izdvojili 15 najbizarnijih slučajeva:


1. Pjevušio je klitorisu

Mislila sam da je dečko, s kojim sam se viđala neko vrijeme, relativno normalan – sve do tog dana. Tijekom seksa odjednom je krenuo prema dolje. Bilo je “Hej, imam gozbu za tebe”. Iznenada je počeo zujati kao pčela oko mojeg klitorisa, pjevušiti. Nije ga lickao, niti grickao, niti dodirivao usnama. Samo je zujao. Potom je podigao glavu i rekao: “Ha, sviđa ti se to malena?”.

Morala sam staviti jastuk na lice koliko je to bilo smiješno, pokušavala sam zaustaviti smijeh. Bila je to toliko apsurdno smiješna situacija. Nisam se mogla natjerati da ga zaustavim jer je bio toliko užasno nespretan, nisam ni znala kako započeti. Čitavo vrijeme sam mislila: “Tko mu je samo rekao da je to dobar osjećaj?”. 

Bio je toliko oduševljen sam sa sobom, kao da je to nešto najbolje što sam ikada osjetila. Nisam bila nimalo impresionirana, bio je to zapravo trenutak kad sam odlučila da ga više nikada neću vidjeti. Kasnije mi je nudio besplatne ulaznice za muzičke festivale i planirao zabavne vikende, ali više se nikada ponovo ne bih mogla suočiti s pjevanjem klitorisu.

2. “Zaspao mi je među nogama”

Lice mu je bilo među mojim nogama, stajalo je teško i nepokretno. Najprije sam mislila da je to neka tehnika, a potom sam shvatila da je zaspao. Pomaknula sam mu glavu da ga probudim, a on mi je prigovorio zašto sam to napravila, zašto ga nisam pustila da spava.

3. Uzeo je pun kondom sa sobom

Bio mi je to najgori seks ikad. Bio je moj tip fizički, ali ovako baš i ne. Prije seksa je pitao može li se kod mene istuširati. Seks je trajao svega pet minuta. Skinuo je kondom, a ja sam mu dala ručnik da se obriše. Uzela sam taj kondom i htjela ga baciti no on me zaustavio. Tražio me da mu ga vratim. Potom ga je zavezao u čvor i stavio u svoj džep. Više ga nikada nisam vidjela.

4. Nije mogao pronaći klitoris

Prije mjesec dana, frajer nije mogao pronaći moj klitoris i onda nikako nije mogao postići da se navlažim. Tada je rekao: “Nemoj me tjerati da ja sve radim”. Nisam imala izbora nego preuzeti inicijativu. Samo, bilo je to vrlo bolno jer nije stavio lubrikant na kondom, a ja uopće nisam bila vlažna. I tada me pitao: “Jel’ trebaš priručnik s uputama?”. Zamislite, to mi je rekao 46-godišnjak koji ne zna gdje je klitoris. Bilo je to zbilja loše iskustvo. Još mi je rekao da je “moja mačkica” čudna.

 

5. Imao je fetiš na čarape

Sve je skinuo sa sebe, ali ostavio je čarape. Onda je usred seksa počeo pjevati “Samo šarafaj u svojim čarapama. Samo šarafaj…”. Pjevao je iznova, sve glasnije pa svršio. Pitao me jesam li i ja. Rekla sam “Ne”.

 

Pročitajte više na 24 sata

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: 24 sata | Foto: Pixabay

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u