VijestiGrad Zagreb

Zahvala gradonačelnika Bandića za nezaboravan doček Nove godine na Trgu bana Jelačića

Nakon veličanstvenog dočeka 2019. na središnjem gradskom trgu i na brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je zahvalu sugrađanima te svim državnim institucijama i gradskim službama koje su pridonijele da ulazak u Novu prođe u miru, slavljenički i dostojanstveno.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

još jedna nezaboravna zagrebačka novogodišnja noć je iza nas. Na središnjem gradskom trgu i na brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama dočekali smo novu 2019. godinu uz druženje, puno pozitivne energije, dobrog ritma i sjajne glazbe, a sve u ozračju poznate zagrebačke gostoljubivosti i sigurnosti.

Zahvaljujem vam na tome, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, jer najveće zasluge pripadaju vama. Zahvaljujem i  našim brojnim gostima iz Hrvatske, susjednih zemalja i svijeta, koji su prepoznali Zagreb, njegovu ljepotu, toplinu i živost, prepoznali ga kao grad koji uz dobru zabavu osvaja atmosferom gostoljubivošću i šarmom koji ništa ne može nadomjestiti.

Četiri tenora, Hladno pivo i svi izvođači na pozornici središnjeg gradskog trga učinili su ovaj doček veličanstvenim. Svojom energijom, sjajnim nastupom i glazbom na pravi su nas način uveli u 2019. godinu te im u svoje i vaše ime na tome zahvaljujem.

Zahvalu upućujem i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima Policije i Hitne pomoći, svima koji su dežurali i na bilo koji način doprinijeli iznimnom uspjehu ovog dočeka.

I ovoga puta pobijedilo je toplo zagrebačko srce, naše zajedništvo, otvorenost, gostoljubivost i sigurnost, a vama drage sugrađanke i dragi sugrađani još jedanput želim sretnu i uspješnu novu godinu te vas pozivam da se nastavimo družiti u 2019., posebno 5. i 6. siječnja na Sljemenu i na događanjima vezanim uz Snježnu kraljicu.

Vidimo se!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close