VijestiGrad ZagrebTurizam

ZAGREB Ovog vikenda dijele se posljednji primjerci drugog broja The Plitvice Timesa

Turistički magazin The Plitvice Times ovog vikenda dijeli se u centru Zagreba. Svoj broj preuzele su i neke poznate osobe iz javnog života Hrvatske poput Maria Valentića i Minee, a plitvički Times se je našao i u rukama glavnih likova popularne serije Igre prijestolja, pogledajte ovdje. Zanimljive i pozitivne reakcije građana Zagreba te turista, pokazale su kako je ovaj projekt i na terenu vrlo zanimljiv širokoj publici.  Drugi zimski broj time će sutra biti i potpuno podijeljen, a nakladnik najavljuje kako je novi proljetni broj u pripremi i očekuje ga se u drugoj polovici travnja 2019.

Svoje primjerke trenutnog broja besplatno možete nabaviti još sutra od 13 do 17 sati na Trgu Bana Josipa Jelačića i okolnim ulicama.

Podsjetimo, svoje primjerke magazina možete preuzeti i u Turističkog informativnom centru Turističke zajednice Grada Zagreba na adresi Trg Bana Jelačića 11, ali i svim drugim turističkim info centrima u glavnom gradu. Uz to, lokacije distribucije diljem Hrvatske pogledajte ovdje. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close