Sport

ZA NAVIJAČE NA STADIONU Važne informacije uoči utakmice sa Slovačkom

Hrvatski nogometni savez objavio je informacije navijačima uoči utakmice Hrvatske sa Slovačkom na riječkoj Rujevici. Obavijestili su da će stadion biti otvoren od 18:45 sati.


Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivaju navijače da dođu na stadion barem dva sata prije početka utakmice. Dan prije utakmice i na dan same utakmice neće biti prodaje niti zamjene podataka na ulaznicama.

Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica). Onima čiji se osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

Neće se moći unijeti kišobrani, veće torbe, ruksaci, boce, upaljači…

Još jednom su upozorili da se ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu”. Na parkirališnim prostorima na stadionu HNK Rijeka će biti zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta osim za akreditirana vozila.

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2 x 1 metar odnosno neprimjerenog sadržaja i neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona HNK Rijeka na način da bi zaklanjalo pogled s ili prema tribinama.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close