ZA LOVINAČKE ROBOTIĆE Algebra donirala 13 računala KIC-u Lovinac

Tena Brnad

U četvrtak 5. rujna Kulturno informativni centar Lovinac je dobio hvalevrijednu donaciju koju čine trinaest računala. Računala su donacije Algebre, koju su predstavljali član uprave, g. Hrvoje Balen i g. Milan Mirko.


Donaciju su zaslužili lovinački robotići osvojivši drugo mjesto na Croatian Makers državnom natjecanju. Robotići su takav uspjeh postigli na skromnim starim računalima, na kojima se više i ne može raditi, stoga su više nego zasluženo dobili računala na kojima će lakše i dalje nizati svoje uspjehe.

Donaciju je ispred KIC-a Lovinac preuzela ravnateljica Ana Miletić. Kao domaćini prisustvovali su načelnik općine, g. Ivan Miletić i ravnateljica Osnovne škole Lovinac, gđa. Marija Tonković.

Zahvaljujemo se od srca Algebri na ovoj donaciji koja će nam omogućiti da veći broj djece pohađa robotiku. U školskoj godini 2018./2019. zbog uvjeta smo bili ograničeni na šest učenika. Zahvaljujemo se i udruzi Srce Velebita što su nas spojili s Algebrom! Sretno robotićima na natjecanjima koja se približavaju, a Algebri želimo uspješan rad! Tko zna, možda baš netko od naših robotića svoje obrazovanje nastavi na uglednom učilištu kao što je Algebra…, poručili su iz KIC-a Lovinac na službenoj Facebook stranici.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Kulturno informativni centar Lovinac

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u