VIDEO: Oni su najbolji sportaši grada Gospića u 2017. godini!

Tena Brnad

 Adrijana Došen, košarkašica ŽKK Gospić koja je u klubu od 1999.godine i Ivan Jelić, rukometaš koji je stožerni igrač RK Gospić izabrani su za najbolje sportaše grada Gospića u prošloj godini.

Košarka kod žena i hrvanje kod muškaraca najjači su sportovi u prošloj godini u Gospiću jer najbolji klubovi upravo su ŽKK Gospić i Hrvački klub Gospić. I u mlađim uzrastima najbolji dolaze iz ova dva sporta. Tako je najveća nada u sportu Darija Radulović, a najbolja sportašica do 18 godina Ana Mataija, obje iz ŽKK Gospić.

Najveća muška nada u sportu je Mihael Alić,a najbolji sportaš do 18 godina Goran Petranović, oba iz Hrvačkog kluba Gospić. Da i nogomet u Gospiću ima budućnost pokazuje da su najbolji klub u mlađim uzrastima pioniri NK Gospić 91.,a najbolji trener Zoran Mrkonjić.

Nagradu za poticaj i razvoj sporta dobili su Krešimir Ban, Vladimir Jurčić, Ivan Biljan, Adriano Alić, Antonija Pavelić, Ivica Radošević, Joso Hećimović, Damir Došen i Mile Hećimović.

Nagradu za životno djelo dobio je iznimno vrijedni djelatnik u sportu Tomislav Čanić koji se u ime svih nagrađenih zahvalio zajednici sporta i gradskoj upravi na tome što prepoznaju poantu “u zdravom tijelu zdrav duh“.

Kako je bilo na svečanosti proglašenja najboljih sportaša i što su rekli neki od nagrađenih, pogledajte u videu koji donosi Lika express:


Izvor / Foto: Lika express

Komentari

facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u