Turizam

VIDEO Ljepote Novalje i otoka Paga u novom filmu Gabriela Salvatoresa!

Plaža Plat u mjestu Dražica, udaljena samo 1 kilometar od naselja Zubovići, posjetitelje osvaja tirkiznim čistim morem i stjenovitim okolišem karakterističnim za otok Pag.


Jedna je od omiljenih filmskih lokacija otoka Paga, a njena ljepota privukla je i Oskarovca Gabriela Salvatoresa. Proslavljeni talijanski redatelj prošle godine je odabrao upravo plažu Plat za lokaciju svog najnovijeg filma “Tutto il mio folle amore”.

Radnja filma, koji se krajem mjeseca počeo prikazivati u talijanskim kinima, prati oca i sina na njihovom zajedničkom putovanju iz Trsta preko hrvatske obale, a njihova avantura završava na otoku Pagu.

Privlačan kršoviti krajolik Novalje i otoka Paga omiljeno je odredište brojnih turista, ali i svjetska kulisa sedme umjetnosti. “Tutto il mio folle amore” samo je jedan u nizu filmova, serija i reklama različite tematike koji su posljednjih godina snimljeni u jedinstvenom ambijentu “mjesečevog” otoka.

Pogledajte trailer za film!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close