Tech

Uskoro ćete moći blokirati dodavanje u Whatsapp grupe bez dozvole

Nova nadogradnja WhatsAppa dodat će mogućnost da vas bez vašeg pristanka više ne može netko dodati u različite grupne chatove, piše 24 sata.


Ova opcija stigla je u Android i iOS verziju aplikacije i omogućit će vam da odaberete tko, ako itko uopće, vas može dodati u grupu.

U postavkama ćete sada dobiti nove opcije za privatnost, pa ćete tako imati izbornik onih koji vas mogu dodati u grupni chat, a to će biti – svatko, moji kontakti i moji kontakti osim (…).

Ta posljednja opcija vam omogućuje da nekog iz vašeg imenika blokirate, jer znate da je posebno naporan sa otvaranjem raznih grupnih chatova za potpuno nebitne situacije. Korisnici će tako morati poslati pozivnice kroz privatni chat, a imat ćete tri dana da prihvatite ili odbijete poziv.

Donosi 24 sata.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close