Uoči koncerta u Lisinskom Nola izdaje dva hita u novom ruhu

Tena Brnad

 

Grupa Nola koja ove godine obilježava 25 godina svog glazbenog djelovanja nastavlja slavlje. Nakon koncerta za pamćenje u Istarskom narodnom kazalištu u Puli u pripremi je i koncertni spektakl na kontinentu. U maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, 16. studenog pulski glazbenici predstavit će presjek 25-godišnje karijere.

A kako bi fanovi dobili najbolji uvid u ono što ih čeka na pozornici Lisinskog, Nola je odlučila objaviti dva osvježena singla “Vratio si me” i Moj svijet”. Pjesme su snimljene u Istarskom narodnom kazalištu 21. travnja, za aranžman su bili zaduženi Marijan Jelenić i Alen Bernobić (Moj svijet),Marijan Jelinić i Goran Farkaš (Vratio si me), a za snimku, miks i master Perica Šuran. Video su snimali i montirali – Medvid produkcija.

Pjesme koje je publika kroz eter već zavoljela, dobile su novu glazbenu dimenziju. Obogatili smo ih novim zvukovljem ali i divnim emocijama kojima je bio ispunjen koncert u kazalištu, rekla nam je ovim povodom pjevačica grupe Nola, Gabrijela Galant Jelenić.

Na pjesmi “Vratio si me” gostuje etno skupina Veja. Svojim iskonskim i zemaljskim zvukom pretvorili su pjesmu u modernu mantru. Takav neočekivani spoj stvorio je atmosferu u kojoj smo svi uživali. Glazbeni gosti koncerta u kazalištu bili su i Alen Bernobić (truba), Ivan Šugar (saxofon) te Carlos Fagin (klavijature) i oni su dali poseban pečat pjesmi “Moj svijet”. Ova live izvedba odvela je pjesmu na novi level. Da je sada snimamo zvučala bi ovako, objasnio nam je Marijan Jelenić.


Foto: PR

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u