U Ogulinu svečano otvoren Trg Petra Stipetića – generala i počasnog građanina

LIKACLUB

Povodom 519. rođendana Ogulina


Na Trgu hrvatskih rodoljuba nekoliko izaslanastava položilo je vijence i upalilo svijeće, nakon čega su nazočili svečanom proglašenju Trga Petra Stipetića, generala Hrvatske vojske i počasnog građanina Ogulina.

Osim njegove kćerke Vesne, koja je otkrila spomen ploču s njegovim likom, ovom su činu nazočili i nazočnima se obratili predsjednik Hrvatskog novinarskog društva i autor HTV-ove emisije o generalu Stipetiću Hrvoje Zovko, potom i general Marijan Mareković, te vice admiral Robert Hranj – piše OGPortal. 
Obraćajući se nazočnima gradonačelnik Dalibor Domitrović je poručio kako Ogulinci mogu biti ponosni na našeg sugrađanina Petra Stipetića, koji će ostati zapamćen ne samo po svom radu i djelu, nego i poštenju koje ga je krasilo cijeli život. Među brojnim Ogulincima koji su nazočili otvorenju Trga Petra Stipetića,  bili su i saborski zastupniici i izaslanik župana Karlovačke županije, kandidat za predsjednika RH, bivši predsjednik Vlade Zoran Milanović sa suradnicima te brojni predstavnici medija.

Foto: OgPortal

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u