U NAGRADNOJ IGRI Gospićanin osvojio pametnu klupu za svoj grad!

Tena Brnad

Gospićanin Darko Tomrlin u nagradnoj igri Narodnog radija osvojio je pametnu klupu za svoj rodni grad.


U nagradnoj igri “PAMETNA KLUPA ZA PAMETNI GRAD – FOTKU LUPI I KLUPU POKUPI!”  Narodni radio je poklonio tri pametne klupe QBen Wave koje imaju 4 USB punjača, 2 bežična punjenja, Internet 3G/4G i LED rasvjetu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri korisnici su trebali u komentaru na Facebook status Narodnog radija objaviti sliku lokacije gdje bi voljeli vidjeti klupu i kratko objašnjenje zašto je baš tu potrebna pametna klupa.

Narodni radio maloprije je proglasio pobjednika trećeg i posljednjeg kruga nagradne igre, a odlukom žirija treća klupa će otići u grad Gospić, zahvaljujući Darku Tomrlinu koji je prijavio Trg Stjepana Radića u Gospiću uz sljedeći tekst:

Iako je u Domovinskom ratu Gospić uz Vukovar bio najrazrušeniji grad u Hrvatskoj, sada je jedan od najljepših malih gradova u Hrvatskoj. Na trgu se svakodnevno okupljaju mladi, roditelji s djecom i ostali građani pa bi klupa jako dobro došla i dobro bi se uklopila u novu viziju razvoja grada u srcu Like 💪 I još nešto, prema istraživanju, Narodni radio je na samom vrhu po slušanosti u Gospiću i Ličko-senjskoj županiji pa mislim da je to još jedan razlog više da pametna klupa ode baš u moj rodni Gospić.


Foto: Darko Tomrlin

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u