Tajna simpatija – nova opcija na Facebooku

Tena Brnad

Facebook je u utorak predstavio ponajveći novitet koji će u doglednoj budućnosti biti integriran u mobilnu aplikaciju i kojim Facebook ulazi u područje koje je dosad okupirao gotovo isključivo Tinder, piše 24sata.


Ukoliko ste mislili da ste Facebooku dosad otkrili toliko privatnih podataka da nema šanse da bi ih moglo zanimati još nešto – u krivu ste. Naime, Facebook je u utorak najavio ‘Facebook Dating’, svojevrsnu ‘podaplikaciju’ za spajanje ljudi. Njena mogućnost koja je pak podigla najviše prašine je ‘Secret crush’ iliti – ‘Tajna simpatija’.

Ta će vam opcija omogućiti da s postojeće liste prijatelja odaberete do devet ljudi prema kojima ‘osjećate nešto više’, a vašim prijateljima da na tu listu stave i vas. Kada će vas netko staviti na listu svojih tajnih simpatija, vama će doći notifikacija da ste na nečijoj listi, ali ne i na čijoj.

Tko bi mogao biti potajno zaljubljen u vas saznat ćete isključivo ako ste vi na listu stavili osobu koja je stavila i vas. Dakle, princip je isti kao i na Tinderu, a neminovno će dovesti i do nekih poprilično neugodnih situacija. Neki su čak, sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, uvjereni da bi na Facebooku mogao nastati pravi kaos prepun ljubavnih trokuta, kvadrata i ostalih geometrijskih oblika.

Donosi 24sata

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: pexels

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u