SEFF gostovao u atriju KIC-a Gospić

Tena Brnad

Smaragdni ekološki filmski festival koji promiče ideje zaštite okoliša i održivog razvoja, prikazivanjem profesionalnih i amaterskih videa i filmova u svom je službenom dijelu, od 6. do 11. lipnja ove godine, obišao tridesetak mjesta u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, gdje su publici ruralnih i urbanih krajeva prikazani odabrani kratki ekološki filmovi.

Festival je okupio autore filmova te zaljubljenike u prirodu i okoliš iz cijelog svijeta, a na završnici ovog desetog izdanja SEFF-a, 11. lipnja u Hrvatskoj Kostajnici održane su završne projekcije i proglašeni su festivalski pobjednici. Festival se nastavlja gostovanjima po Lici i Dalmaciji, pa je tako festivalski tim sinoć posjetio Gospić odnosno gospićki KIC gdje je organizirano ljetno kino.

U atriju KIC-a prikazani su najbolji filmovi ovogodišnjeg festivala kao i neki drugi profesionalni i amaterski filmovi, a sve s ciljem edukacije i buđenja ekološke svijesti publike. Događanje je svojim dolaskom uveličala zamjenica gradonačelnika Gospića Kristina Prša.


Foto: PR

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u