Kako putovati svijetom za 0 kuna?

Tena Brnad

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno. Je li ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novca?


U ovom izdanju CRO – EU – PLANET EARTH događanja Urbana mladež tim istraživača besplatnog putovanja je odlučio umjesto prezentacija jednostavno s vama pričati o svim pitanjima koja vas zanimaju. Podijeliti će s vama sve savjete i trikove iz prve ruke. Kako bi atmosfera bila ugodnija, odlučili su prezentaciju napraviti u Maksimiru, na livadi, dok hvatate sunce, sjedite na dekama i jedete čips.

S vama će podijeliti njihova iskustva sa EVS-a (Europska volonterska služba), Erasmus projekata razmjene mladih (Youth exchange) i Treninga osoba koje rade s mladima (Training course). Osim što su bili sudionici na svim ovim projektima, također ih i pišu te organiziraju, tako da ih možete pitati pitanja iz bilo koje perspektive koja vas zanima. Svi ovi projekti se sastoje od mobilnosti, što znači da mladi putuju u druge države kako bi sudjelovali u neformalnoj edukaciji i svi troškovi su pokriveni od Europske Unije.

S vama će podijeliti i osobna iskustva sa Couchsurfinga, web platforme koja spaja lokalce i ljude koji vole putovati u smislu da im lokalci nude besplatno smještaj a zauzvrat upoznaju ljude iz raznog dijela svijeta. Urbana mladež tim je ugostio ljude a i bili gosti u raznim državama.

Također će predstaviti i Workaway.info – web platforma za volontiranje diljem svijeta. Smještaj i hrana u zamjenu za 4 sata volontiranja dnevno bilo gdje u svijetu. Odlična stvar!

Prezentacija će se održati u subotu, 2. rujna 2017.  godine od 15:00 do 16:30 sati, a ulaz je besplatan.

Više o događaju saznajte OVDJE


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u