Publika u Areni će s pozornice snimati spot za pjesmu Dine Merlina

Tena Brnad

Magična Arena Pula ovog ljeta domaćin je najvažnijih glazbenih događaja u Istri, ali i cijelog ovog područja. Pored Stinga, Tom Jonesa i Zucchera, u ovom velebnom amfiteatru za 28.7. zakazan je koncertni spektakl Dine Merlina. Da nastup najveće regionalne glazbene zvijezde izaziva velik interes publike pokazuje dodatni kontingent ulaznica koji je ovih dana pušten u prodaju.


Poznat po tome da uvijek priprema iznenađenja ovaj umjetnik je za koncert u veličanstvenoj Areni Pula najavio nešto potpuno neočekivano; preko društvenih medija pozvao je publiku koja će tu ljetnju večer provesti uživajući u showu “Hotel Nacional” da svojim telefonima snimi izvedbu pjesme “Ako izgovorim ljubav” sa posljednjeg albuma i svojom snimkom postane jednim od režisera video spota koji će se snimati tijekom koncerta. Odabrani sudionici će dobiti priliku da kadrove snimaju uz Dinu i to sa pozornice prekrasne Arene!

Poziv fanovima kantautor je uputio preko svoje službene Facebook stranice i drugih društvenih mreža:

“Posljednji koncert u Areni Pula pamtim gotovo kao san. Kao u snu, naizgled se čini da znamo šta se desilo, a onda kad pokušamo ponovo to proživjeti, shvatimo koliko su tanke niti koje vežu sjećanja. Ovog puta, da se snovi ne bi zaboravljali, pozivam vas da mi se pridružite na bini i da ovaj najljepši prizor u petak 28.7. zabilježite svojim kamerama. Kadrovi uhvaćeni vašim telefonima i kamerama biti će ovjekovječeni u video spotu za pjesmu “Ako izgovorim ljubav”!”

Prijave za sudjelovanje u snimanju video spota mogu se izvršiti najkasnije do 23:59 u srijedu, 26.7.2017. godine. Broj sudionika je ograničen, a produkcijski tim Dine Merlina će kontaktirati odabrane sudionike na dan koncerta, u petak 28.7. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na email: [email protected]

 

 


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u