PRVA FAZA PROJEKTA Grad Gospić uložio 279.000 kuna u igrališta Dječjeg vrtića “Pahuljica”

Tena Brnad

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević, zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu i upravu Ivana Kaleb Asić i voditelj “Projekta ulaganja u objekte dječjih vrtića” Marko Bošnjak, posjetili su Dječji vrtić Pahuljica u Gospiću i na Ličkom Osiku povodom završetka radova na prvoj fazi projekta u sklopu koje su postavljena nova igrala na igralištima.


Naime, cilj ovog projekta je osiguravanjem adekvatnog i sigurnog prostora za igru i boravak djece na prostoru igrališta u sklopu vrtića doprinijeti povećanju sadržaja i kvalitete sustava predškolskog odgoja na području Gospića.

Ukupna vrijednost izvedenih radova u prvoj fazi je iznosila 279.092,80 kn, od čega je iznos sufinanciranja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU kroz Program podrške regionalnom razvoju 136.755,47 kn, a iznos sufinanciranja Grada Gospića 142.337,33 kn.

Za sljedeću godinu je planirana Faza 2 ovog projekta ukupne vrijednosti 441.000,00 kn, koja će se također prijaviti na raspoložive natječaje resornih ministarstava.


Foto: Grad Gospić

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u