Scena

Prijatelji se okupljaju nakon 12 godina?

Internetom je odjeknula vijest da će se legendarni stari prijatelji s malih ekrana ponovo okupiti kako bi obilježili 12. obljetnicu emitiranja posljednje emisije još uvijek popularne serije Prijatelji. Tom bi se prigodom svih šestero glumaca trebalo okupiti na istom mjestu u isto vrijeme i zajedno snimiti dvosatni specijal koji će se emitirati 21. veljače na američkoj telviziji NBC.


Ali da nema mjesta za nervozu je dokazao Matt LeBlanc koji je putem svog Twitter profila poručio da se itekako veseli tom povijesnom okupljanju koje bi prvi put nakon 12 godina trebalo spojiti ljude čija su nas prijateljstva nasmijavala dugih 10 godina. A Lisa Kudrow je njegovu vijest odmah prenijela i na svoj profil, što bi moglo značiti da se ekipa svim sumnjama unatoč ipak polako konsolidira.

Specijalna emisija u kojoj bi trebali sudjelovati i popularni prijatelji je inače dio hommagea jednom od redatelja veterana spomenute televizijske kuće,Jamesa Burrowsa koji je snimio 1.000 epizoda nekoliko različitih serija (s Prijateljima se družio u 15 nastavaka). Neke od drugih serija čije je epizode režirao uključuju naslove poput Will&Grace, Mike i Molly, Frasier i Kafić Uzdravlje.


Tekst: telegram.hr
Foto: dailymail.co.uk

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close