Pratite ličkog farmera u novoj sezoni dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”!

Tena Brnad

U nedjelju, 10. rujna, u 20:10 sati započinje nova sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”, a među kandidatima koji će kroz ovu popularnu emisiju pokušati pronaći svoju srodnu dušu nalazi se i lički ugostitelj Matej Marenić iz Krasna.

Kako piše RTL,  24-godišnjem Mateju najveći su uzor i životna inspiracija njegovi roditelji, za koje kaže da su krenuli od nule, ali su predanim radom pružili njemu i bratu lijepo i bezbrižno djetinjstvo, zimi su uživali skijajući se i sanjkajući u Krasnom, a ljeti kupajući se na Pagu, gdje imaju apartmane. Roditelji su im osigurali i dobru bazu da sami razvijaju svoje poslove koje žele, tako mu je brat sada marljivi vlasnik pekare, a Matej kafića.

Za sebe kaže kako nije baš ni sportski, ali ni umjetnički tip, ali zato čita sve što mu dođe pod ruku, pa čak i ljubiće. Pod sport bi išlo da je član planinarskog društva, ali iako voli planinariti, u istom se ipak više zabavlja s prijateljima, nego li što istražuje Velebit na koji mu svakodnevno puca pogled.

Kad su u pitanju žene i život, Matej je vrlo ozbiljan i staložen jer točno zna što želi u životu i kakva bi volio da je to osoba. Volio bi da mu je žena „pametna, otvorena, ali i vrckasta i opičena.“ Bitno mu je da nađu zajednički jezik i da zajedno koračaju kroz život, da nađu kompromis. Želi pronaći djevojku koja će mu postati žena, volio bi da imaju dvoje djece, da ih izvedu na pravi put, a kad zaposle još radnica u kafiću, onda će on i njegova buduća moći uživati putujući okolo.

 

 


Foto: RTL

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u