Turizam

Ovog ljeta na Plitvičkim jezerima će patrolirati kineski policajci!

Ovog ljeta hrvatskim policajcima u Dubrovniku, Splitu i na Plitvičkim jezerima pridružit će se i kineske kolege, javlja novi turistički portal The Plitvice Times.


Hrvatska je vrlo popularna turistička destinacija, a u novoj turističkoj sezoni očekuje se deset posto više turista diljem zemlje zbog čega je sigurnost glavni prioritet.

Program MUP-a pod nazivom “Sigurna turistička sezona”  traje već 12 godina i uključuje policijske službenike iz 18 zemalja, a ove godine će prvi put među njima biti i pripadnici kineskih policijskih snaga.

Ova mjera nema samo simbolički značaj jer iskustva pokazuju da se strani turisti osjećaju sigurnije kad vide pripadnike svojih policijskih snaga u turističkim destinacijama koje posjećuju. Očekuje se kako će i ove godine Plitvička jezera posjetiti veliki broj turista iz Kine, a kineski policajci će omogućiti svojim sunarodnjacima da se na odmoru u Hrvatskoj osjećaju još ugodnije.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close