VijestiScena

Ovaj album osvojio je najviše nominacija za nagradu Porin

Objavljene su nominacije za 24. dodjelu nagrada Porin, a najviše, čak 12, osvojio je album ‘Familija’ Oliver i Gibonnija.


U kategoriji za Najbolji album godine, ‘Familija’ će se boriti s Detourovim albumom ‘Detour10‘, ‘Angela Merkel s*re’ grupe Let 3, ‘Tijelom’ grupe Elemental i ‘Tišinom’ Sare Renar.

Za prestižnu nagradu u kategoriji Pjesme godine nominirani su Gibonnijeva ‘Udica’, ‘Dani i godine’ Nine Badrić, ‘1000 ljudi’ Massima Savića, ‘Zaljubila sam se‘ grupe Detour i pjesma ‘Život nije siv’ mlade glazbenice Mije.

Čini se kako će nas Mario Petreković zabavljati i na dodjeli Porina. Naime, pjesma ‘Nerviram se’ Petrekoviću je donijela nominaciju u kategoriji Novog izvođača.

U kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe nominirani su Jelena Rozga, Tereza Kesovija i Hrvoje Hegedušić. Jacques Houdek dobio je tek jednu nominaciju – za Najbolji album tamburaške glazbe.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: Facebook Porin

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close