VijestiScena

Ovaj album osvojio je najviše nominacija za nagradu Porin

Objavljene su nominacije za 24. dodjelu nagrada Porin, a najviše, čak 12, osvojio je album ‘Familija’ Oliver i Gibonnija.


U kategoriji za Najbolji album godine, ‘Familija’ će se boriti s Detourovim albumom ‘Detour10‘, ‘Angela Merkel s*re’ grupe Let 3, ‘Tijelom’ grupe Elemental i ‘Tišinom’ Sare Renar.

Za prestižnu nagradu u kategoriji Pjesme godine nominirani su Gibonnijeva ‘Udica’, ‘Dani i godine’ Nine Badrić, ‘1000 ljudi’ Massima Savića, ‘Zaljubila sam se‘ grupe Detour i pjesma ‘Život nije siv’ mlade glazbenice Mije.

Čini se kako će nas Mario Petreković zabavljati i na dodjeli Porina. Naime, pjesma ‘Nerviram se’ Petrekoviću je donijela nominaciju u kategoriji Novog izvođača.

U kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe nominirani su Jelena Rozga, Tereza Kesovija i Hrvoje Hegedušić. Jacques Houdek dobio je tek jednu nominaciju – za Najbolji album tamburaške glazbe.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: Facebook Porin

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close