OUTWARD BOUND POZIVA MLADE Prijavite se na besplatnu zimsku pustolovinu u Lici!

Tena Brnad

Od 07.01. do 11.1.2018. Outward Bound Croatia (OBC), organizira petodnevnu Zimsku pustolovinu u Lici za mlade od 13 do 19 godina!


U edukacijskom centru OBC-a u idiličnom ličkom selu Veliki Žitnik kraj Gospića mladi iz cijele Hrvatske sudjelovat će u zanimljivim programima iskustvenog učenja u prirodi bez tehnologije i kroz timske zadatke, grupni rad, izazove u prirodi (orijentacija, noćenje u prirodi, kuhanje na vatri) razvijati osobne i socijalne vještine te vještine snalaženja u prirodi. Ovo je prilika za mlade da otkriju svoj potencijal i krenu u novo polugodište s razvijenom svijesti o svojim mogućnostima i novopečenim samopouzdanjem.

S grupama rade licencirani Outward Bound instruktori, a sudionici će biti podijeljeni u dvije dobne skupine: od 13 do 15 godina i od 16 do 19 godina.

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije putem online obrasca na sljedećem LINKU

Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bounda – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi koja već 77 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta. Outward Bound Hrvatska već 13 godina provodi ovu vrstu jedinstvenih programa. OBC programi prepoznati su od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucija.

Programe financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u