SportTurizam

OSMERCI NA PAGU U nedjelju ne propustite atraktivnu regatu od plaže Zrće do grada Paga!

Sve je spremno za 2. međunarodnu regatu po imenu “Osmerci na Pagu” koja će održati u nedjelju 22. rujna na otoku Pagu!


Regata će se voziti od plaže Zrće do grada Paga po stazi dužine 15 kilometara. Program započinje u 9 sati svečanim mimohodom sudionika kroz grad Novalju. Točno u 11 sati osmerci će krenuti  s Zrća prema paškoj vali, a očekivani dolazak na pašku rivu je između 11 i 12 sati. Nakon proglašenja pobjednika i dodjele medalja u 13 sati uslijedit će glazbeni i gastronomski program.

Pravo nastupa na regati imaju sve prijavljene posade koje mogu biti sastavljene od veslača natjecatelja i veslača rekreativaca. Mogu biti klupske, kombinirane po spolu, ovisno o kategoriji (juniori, seniori, veterani ili kombinirani),  a svim članovima posada koje će završiti utrku bit će dodijeljene medalje. 

Organizatori ove atraktivne manifestacije na kraju ljetne sezone su Veslački klub Pag i Veslački savez Hrvatske, a pokrovitelji su Grad Pag, Grad Novalja, Turistička zajednica Grada Paga i Turistička zajednica Grada Novalje.

Međunarodna veslačka regata Zrće – Pag idealna je za promociju otoka Paga kao poželjne destinacije za dolazak veslačkog svijeta jer će i ove godine na regatu doći najbolji hrvatski veslači, uključujući aktualne svjetske prvake Martina i Valenta Sinkovića.

Više informacija pronađite na linkovima Grad Novalja i TZ Grada Paga.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close